joi, 24 ianuarie 2013

Gras, bolnav si aproape mort

Am urmarit recent filmul documentar "Gras, bolnav si aproape mort" (Fat, sick and nearly dead), un film exceptional din seria celor care ne ajuta sa intelegem valoarea imensa a alimentatie pentru starea de sanatate a fiintei noastre la toate nivelele ei.

Pe langa informatiile extrem de valoroase legate de sucurile de fructe si legume si felul in care un regim alimentar bazat pe ele ne ajuta sa ne vindecam de boli extrem de diverse, sa ne armonizam fiinta (dand kilogramele extra jos) si sa redescoperim bucuria de a trai; acest film surprinde extrem de bine procesul de transformare. Orice proces de transformare, indiferent ca este vorba de a ne trezi anumite calitati feminine sau a ne vindeca corpul implica un efort constient depus in aceasta directie. Perseverenta pe orice cale abordata este cea care in final va ajunge sa faca diferenta in transformarile care apar.
In orice proces de transformare vor apare bineinteles si piedici, tentatii care sa te faca sa renunti. Insa pe masura ce depasim aceste tentatii si mergem inainte devenim chiar exemple pentru ceilalti ajutandu-i astfel sa parcurga si ei acelasi drum. Si chiar si atunci cand mai cadem prada unor tentatii si ne mai impotmolim pe drum sa nu uitam ca nici un efort realizat pentru binele nostru nu este in zadar.

Va recomand cu drag sa urmariti acest film documentar, care de altfel este foarte bine realizat fiind astfel usor si placut de urmarit. Il puteti viziona online aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu