sâmbătă, 25 mai 2013

Workshop de fotografie

Femeia a avut intotdeauna o deschidere spre frumusete, fiind ea insasi o intruchipare a frumusetii pe pamant.
Pentru ca sa putem sa surprindem mai bine magia vietii si sa imortalizam frumusetea clipelor v-am pregatit un workshop special. Un workshop in care sa invatam si noi cateva elemente despre arta fotografica pentru ca mai apoi fotografiile noastre sa reflecte cu adevarat arta vietii.

Asa ca dragi femei si barbati pasionati de fotografie va asteptam miercuri 17 iulie sa patrundem tainele fotografiei digitale atat prin practica cat si invatand despre:
- cum sa ne alegem aparatul foto
- functiile aparatului foto si cum sa le utilizam corespunzator
- incadrare si compozitie
- culoare si balans de alb
-lumina si umbra (diferitele tipuri de iluminat)
- mesajul fotografiei
-procesare si editare digitala a fotografiilor

Te asteptam alaturi de noi, ca sa petrecem impreuna o dupamasa cu adevarat relaxanta in natura, sa surprindem viata in imagini si sa ne lasam surprinsi de posibilitatile artei fotografice.

Cu ce sa vii: aparat foto digital si optional doar pentru cei care au, un laptop cu program de editare foto instalat (preferabil photoshop)
Workshopul este adresat persoanelor cu putina experienta foto, fotografi amatori si incepatori.
Cand: miercuri, 17 iulie (17.30-21.00) 
Unde: Cluj-Napoca, locatia se va stabili si in functie de starea vremii 
Cat: 65 lei/persoana
10 locuri disponibile
Daca se vor inscrie mai multe persoane se va realiza inca o grupa-vineri dupamasa (19 iulie).
Inscrierile se realizeaza la cristinacopos@gmail.com, 0742914621. Pentru ca inscrierea sa fie ferma se achita un avans pana la data de 15 iulie. Detalii aici. 
O vom avea alaturi de noi pe Mihoo, o prezenta minunata ce ne va impartasi din tainele pasiunii ei de o viata: fotografia. Mihoo are mai multi ani de experienta ca si fotograf si editor de imagine si toate studiile necesare in domeniu (Licenta in Arte Vizuale, la programul de studii Arte Plastice (Fotografie - Videoprocesare computerizata a imaginii) si titlul de Master in Arte Plastice si Decorative, in programul de studii Fotografie). Cel mai bine o reprezinta chiar lucrarile ei de aceea va invit sa le admirati aici.
 


Un comentariu: